Ο νέος σταθμός εκκένωσης big bag SBB-HFF βασίζεται σε εμπειρία 20+ ετών

Modular σχεδιασμός για ευελιξία και εύκολη χρήση

Το WAMGROUP® παρουσιάζει τη νέα, υψηλής απόδοσης σειρά σταθμών εκκένωσης big bag, με την ονομασία SBB-HFF (High Flow Rate).

EXTRAC SBB-HFF big bag FIBC discharger

Το SBB-HFF είναι μια νέα γενιά σταθμών εκκένωσης big bag (FIBC) με modular σχεδιασμό και αποτελεί την μετεξέλιξη του προγενέστερου σταθμού SBB, ο οποίος έχει προτιμηθεί παγκοσμίως επί 20+ χρόνια από πελάτες του WAMGROUP.

Τρεις τύποι πλαισίων είναι τώρα διαθέσιμοι: C (κοντό), S (τηλεσκοπικό) και M (με ράγα/monorail για ανυψωτικό), καθώς και παραλλαγές για τη συμμόρφωση με απαιτήσεις τύπου ATEX και food grade (σύμφωνα με το EC 1935/2004). Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με νέο ανυψωτικό σταυρό με γάντζους γρήγορης και ασφαλούς σύνδεσης, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι για 2.000 κιλά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ρύθμισης της εξόδου σε διαφορετικά ύψη, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής και την διάταξη της μονάδας παραγωγής/επεξεργασίας σας.

Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά του SBB-HFF είναι το "petal-type discharge facilitator", ένα προγραμματιζόμενο σύστημα υποβοήθησης της εκκένωσης και εκροής που περιλαμβάνει τέσσερα μεγάλα κουπιά εντός των διαστάσεων του πλαισίου, το οποίο επιτρέπει συγκεκριμένες ακολουθίες μαλάξεων στο big bag με βάση τον τύπο του υλικό που πρέπει να εκκενωθεί.

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi και GPRS για απομακρυσμένο έλεγχο της λειτουργίας του σταθμού εκκένωσης καθώς και την ενσωμάτωσή του σε συστήματα αυτοματισμού.

Περισσότερα »