Ανάμιξη χύδην στερεών

Αναμείκτες (μίξερ) παρτίδας, μονού άξονα

Η ιδανική μηχανή για την απόκτηση μιγμάτων υψηλότερης ποιότητας σε τέλεια επαναλήψιμες παρτίδες.

WBH

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, το τμήμα MAP της WAMGROUP έχει προμηθεύσει χιλιάδες μίκτες σε μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών παγκοσμίως. Οι δοκιμές ανάμειξης για πελάτες πραγματοποιούνται στα εργαστήρια του Ομίλου σε περισσότερες από δεκαπέντε χώρες.

Οι μίκτες οριζόντιας μονάδας οριζόντιου άξονα WBH αποτελούνται από ένα δοχείο τύμπανο ανάμειξης με είσοδο, μια έξοδο με βαλβίδα εκκένωσης και ένα στόμιο εξαερισμού, έναν άξονα πλήρους μίξης υλικού, δύο άκρες κλεισίματος με τύμπανα που φέρουν φλάντζες συγκροτημάτων άκρων εδράνων, καθαρισμένες στεγανοποιήσεις άξονα και μονάδα μετάδοσης ισχύος.

Τα εργαλεία φτυάριου με πτερύγια ή κεκλιμένα πτερύγια περιστρέφονται ως εργαλεία ανάμιξης σε μια ειδική διάταξη στον άξονα του μίκτη σε ένα οριζόντιο, κυλινδρικό δοχείο τύμπανο. Το αποτέλεσμα είναι μια αναταραχή στο μείγμα που συνεπάγεται συνεχώς όλα τα σωματίδια του προϊόντος στη διαδικασία ανάμειξης. Ο σχηματισμός νεκρών σημείων ή ζωνών βραδείας κίνησης στο τύμπανο ανάμιξης εμποδίζεται να εξασφαλίσει ακριβή ανάμιξη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα ανάμειξης, μπορούν να εγκατασταθούν χωριστά κινούμενοι μηχανισμοί υψηλής ταχύτητας.

Ο οριζόντιος αναδευτήρας παρτίδας οριζόντιου άξονα WBH βασίζεται στην αρχή της μηχανικής ρευστοποίησης του προϊόντος.

Το συγκεκριμένο σχήμα, η θέση και η ταχύτητα περιστροφής των εργαλείων ανάμειξης, δημιουργούν μια φυγόκεντρη κίνηση στροβίλου που επιτρέπει στα υλικά να προβάλλονται με τρισδιάστατο τρόπο και να συγχωνεύονται μεταξύ τους. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα συστατικά με διαφορετικό μέγεθος σωματιδίων και χύδην πυκνότητα συνδυάζονται τέλεια και αναμιγνύονται με μεγάλη ακρίβεια στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Τα μίγματα τύπου WBH τύπου παρτίδας χρησιμοποιούνται για την ανάμιξη ξηρών κόνεων, κόκκων ή κοντών ινών, για υγρασία, συσσωμάτωση ή κοκκοποίηση των ίδιων υλικών ή για ανάμιξη υγρών ή πάστας χαμηλού ιξώδους.

Περισσότερα »


Αναμείκτες (μίξερ) παρτίδας, μονού άξονα, με εκκένωση "bomb-bay"

Εξασφαλίστε άμεση απόρριψη προϊόντος με υπολείμματα μικρότερα από 0,1% (ανάλογα με το προϊόν που αναμιγνύεται).

WBHP/WBHT

Εκτός από τα χαρακτηριστικά των τυποποιημένων μίκτη WBH, οι τύποι WBHP και WBHT διασφαλίζουν την άμεση απόρριψη του προϊόντος με υπόλειμμα μικρότερο από 0,1% ανάλογα με το προϊόν που αναμιγνύεται. Μια απαλλαγή από τη βόμβα είναι υποχρεωτική όταν ο χρόνος απόρριψης πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο.

Οι μίξερ παρτίδας εκροής βόμβας τύπου WBHP με διατομή ανοίγματος 15 ° και ο τύπος WBHT με άνοιγμα 60 ° ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη όσον αφορά την υψηλή ποιότητα ανάμειξης σε διαδικασίες τύπου παρτίδας προσανατολισμένες προς βελτιστοποιημένη απόδοση. Ένα άνοιγμα εξόδου σε όλο το μήκος του τυμπάνου ανάμειξης εξασφαλίζει σχεδόν απαλλαγμένη από υπολείμματα εκροή του προϊόντος στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Τα μίξερ παρτίδας WBHP / WBHT είναι τα κατάλληλα μηχανήματα ανάμειξης για όλες σχεδόν τις βιομηχανίες (οικοδομές, κατασκευές, τρόφιμα, ζωοτροφές, χημικά, κλπ.) Όπου απαιτείται η υψηλότερη δυνατή ποιότητα ανάμειξης και βέλτιστη παραγωγικότητα.

Περισσότερα »


Μικροτροφοδότες για ογκομετρική τροφοδοσία και δοσομέτρηση

Ιδιαίτερα κατάλληλοι για την τροφοδοσία σκονών και κοκκωδών υλικών με δύσκολη ροή, που τείνουν να φράξουν.

MBF

Ο τροφοδότης μικρο-παρτίδας MBF για συνεχή ογκομετρική τροφοδοσία κονιοποιημένων ή κοκκωδών υλικών αποτελείται από ένα σώμα τεχνικής πολυμερούς ενισχυμένο με χάλυβα SINT (προαιρετικά κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα), ένα οριζόντια τοποθετημένο εργαλείο περιστρεφόμενου αναδευτήρα, έναν κοχλία τροφοδοσίας κάτω από το εργαλείο αναδευτήρα, ένας σωλήνας τροφοδοσίας που περικλείει τον προεξέχοντα κοχλία τροφοδοσίας, μία μονάδα κίνησης η κάθε μία για τον αναδευτήρα και τον κοχλία τροφοδοσίας.

Διεξήχθησαν δοκιμές ροής προϊόντος και καταπόνησης υλικού για να καθοριστεί η βέλτιστη γεωμετρία του σώματος. Η γεωμετρία του εργαλείου του αναδευτήρα και του τροφοδότη δοκιμάστηκε επίσης πριν επιλέξει ένα βέλτιστο σύνθετο υλικό χάλυβα και SINT.

Κατόπιν αιτήματος, οι τροφοδότες μικρο-παρτίδων σειράς MBF διατίθενται σε εκδόσεις τροφίμων με πιστοποίηση FDA και EN.

Περισσότερα »


Κυλινδρικοί αποκονιωτές

Το αποτέλεσμα της δεκαετίας εμπειρίας της WAM στην τεχνολογία αποκονίωσης διεργασιών

WAMFLO

Η σειρά συλλεκτών σκόνης WAMFLO είναι το αποτέλεσμα της δεκαετίας εμπειρίας της WAM στην τεχνολογία διήθησης σκόνης. Από τότε που τέθηκε σε παραγωγή λίγο μετά τη στροφή της χιλιετίας, δεκάδες χιλιάδες μονάδες έχουν εγκαταλείψει τις μονάδες παραγωγής του Ομίλου σε όλο τον κόσμο. Σε διάφορες διαμορφώσεις, το WAMFLO έχει αποδειχθεί κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες.

Οι συλλέκτες σκόνης WAMFLO είναι εξοπλισμένοι με ένα σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα κυλινδρικού σχήματος και δακτυλιοειδή δακτύλιο με φλάντζες που περιλαμβάνει κατακόρυφα τοποθετημένα στοιχεία φίλτρου διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένου του POLYPLEAT υψηλής απόδοσης. Ένα σύστημα καθαρισμού στοιχείων φίλτρου εκτόξευσης αέρα είναι ενσωματωμένο στο αρθρωτό άνω κάλυμμα. Οι συλλέκτες σκόνης WAMFLO διατίθενται με ή χωρίς ανεμιστήρα αναρρόφησης. Ως επιλογή για εφαρμογές με ανεμιστήρα αναρρόφησης κορυφής ή σε περίπτωση περιορισμένου χώρου κεφαλής, το WAMFLO μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπροστινή πόρτα που διευκολύνει την πρόσβαση στα στοιχεία φίλτρου σε περίπτωση επιθεώρησης ή συντήρησης. Στην έκδοση τροφίμων WAMFLO έρχεται σε σχεδιασμό μηδενικής σκόνης. Το WAMFLO παρέχεται με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πάνελ που μπορεί να διαχειριστεί κύκλους καθαρισμού σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις της διαδικασίας εργασίας. Είναι κατάλληλο για λειτουργία σε εκρηκτικά περιβάλλοντα.

Περισσότερα »

Όλα τα σχετικά προϊόντα