Αποκονίωση

Φίλτρα αποκονίωσης

Φίλτρα αποκονίωσης σιλό

Δεκάδες χιλιάδες φίλτρα που λειτουργούν παγκοσμίως, αφού ξεκίνησαν την παραγωγή τους το 1998.

SILOTOP ZERO

Το SILOTOP ZERO είναι ένας συλλέκτης σκόνης κυλινδρικού σχήματος για τον αερισμό πνευματικά γεμισμένων σιλό. Το σώμα του από ανοξείδωτο ατσάλι περιέχει κάθετα τοποθετημένα στοιχεία POLYPLEAT κατασκευασμένα από ABSOLUTE φίλτρο. Το σύστημα καθαρισμού με εκτόξευση αέρα είναι ενσωματωμένο στο κάλυμμα προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.

Η σκόνη που διαχωρίζεται από τη ροή του αέρα με ειδικά φίλτρα ABSOLUTE POLYPLEAT πέφτει πίσω στο σιλό μετά από ένα ολοκληρωμένο αυτόματο σύστημα καθαρισμού αέρα με παλμική εκτόξευση μέσα στο κάλυμμα προστασίας από τις καιρικές συνθήκες το έχει αφαιρέσει από τα στοιχεία φίλτρου.

Περισσότερα »


Φλαντζωτοί κυλινδρικοί αποκονιωτές

Το αποτέλεσμα της δεκαετίας εμπειρίας της WAM στην τεχνολογία αποκονίωσης διεργασιών

WAMFLO

Η σειρά συλλεκτών σκόνης WAMFLO είναι το αποτέλεσμα της δεκαετίας εμπειρίας της WAM στην τεχνολογία διήθησης σκόνης. Από τότε που τέθηκε σε παραγωγή λίγο μετά τη στροφή της χιλιετίας, δεκάδες χιλιάδες μονάδες έχουν εγκαταλείψει τις μονάδες παραγωγής του Ομίλου σε όλο τον κόσμο. Σε διάφορες διαμορφώσεις, το WAMFLO έχει αποδειχθεί κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες.

Οι συλλέκτες σκόνης WAMFLO είναι εξοπλισμένοι με ένα σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα κυλινδρικού σχήματος και δακτυλιοειδή δακτύλιο με φλάντζες που περιλαμβάνει κατακόρυφα τοποθετημένα στοιχεία φίλτρου διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένου του POLYPLEAT υψηλής απόδοσης. Ένα σύστημα καθαρισμού στοιχείων φίλτρου εκτόξευσης αέρα είναι ενσωματωμένο στο αρθρωτό άνω κάλυμμα. Οι συλλέκτες σκόνης WAMFLO διατίθενται με ή χωρίς ανεμιστήρα αναρρόφησης. Ως επιλογή για εφαρμογές με ανεμιστήρα αναρρόφησης κορυφής ή σε περίπτωση περιορισμένου χώρου κεφαλής, το WAMFLO μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπροστινή πόρτα που διευκολύνει την πρόσβαση στα στοιχεία φίλτρου σε περίπτωση επιθεώρησης ή συντήρησης. Στην έκδοση τροφίμων WAMFLO έρχεται σε σχεδιασμό μηδενικής σκόνης. Το WAMFLO παρέχεται με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πάνελ που μπορεί να διαχειριστεί κύκλους καθαρισμού σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις της διαδικασίας εργασίας. Είναι κατάλληλο για λειτουργία σε εκρηκτικά περιβάλλοντα.

Περισσότερα »


Πολυγωνικοί αποκονιωτές

Από το 1990 αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο ευέλικτο και συμπαγές εύρος συλλογής σκόνης.

WAMAIR

Οι συλλέκτες σκόνης WAMAIR αποτελούνται από πολυγωνικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι 304, οριζόντια ή κάθετα τοποθετημένα στοιχεία φίλτρου και σύστημα καθαρισμού με αντίστροφη ροή αέρα ενσωματωμένο στην αρθρωτή μπροστινή πόρτα εύκολης πρόσβασης. Οι συλλέκτες σκόνης WAMAIR είναι είτε ενσωματωμένοι για εφαρμογές εξαερισμού είτε ως αυτόνομη μονάδα με χοάνη συλλογής σκόνης. Οι εκδόσεις με ενσωματωμένο ανεμιστήρα είναι διαθέσιμες για εφαρμογές αναρρόφησης.

Οι συλλέκτες σκόνης WAMAIR διαχωρίζουν τη σκόνη από τη ροή του αέρα μέσω ειδών φίλτρου τσέπης ή ειδικών φίλτρων POLYPLEAT. Η σκόνη πέφτει κάτω όταν μια προγραμματιζόμενη συσκευή αυτόματου καθαρισμού με αντίστροφη ροή αέρα ενσωματωμένη στη θύρα πρόσβασης την αφαιρέσει από τα στοιχεία φιλτραρίσματος. Με το άνοιγμα της θύρας πρόσβασης ο χειριστής μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να αφαιρέσει τα στοιχεία φιλτραρίσματος από την πλευρά καθαρού αέρα. Η βρώμικη ροή αέρα μπορεί να εισέλθει στο περίβλημα του φίλτρου από την άνω φλάντζα εισόδου όπου βαρύτερα σωματίδια στη συνέχεια διαχωρίζονται εκ των προτέρων ενώ η ροή είναι στην κάθοδο. Εναλλακτικά, μπορεί να εισέλθει βρόμικος αέρας από την κάτω φλάντζα, η οποία μπορεί είτε να συνδεθεί με μια τροφοδοσία WAM τύπου PT είτε με τη συσκευή που πρέπει να αφαιρεθεί (σιλό, μεταφορικός ιμάντας, ανελκυστήρας κάδου, μεταφορέας αλυσίδας κ.λπ.).   Οι εκδόσεις ATEX για τη Ζώνη 22 (Κατηγορία 3D) και τη Ζώνη 21 (Κατηγορία 2D) είναι διαθέσιμες. Όλες οι εκδόσεις ATEX είναι κατάλληλες για εφαρμογή στην εσωτερική ζώνη 20.

Περισσότερα »


Φίλτρα εκτόνωσης δεξαμενών

Ένα συμπαγές φίλτρο για τον εξαερισμό της χοάνης, με προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος σκόνης που οδηγεί σε χαμηλές τιμές εκπομπών.

HOPPERJET

Το HOPPERJET είναι ένα φίλτρο εξαερισμού πολύγλωσσου σχήματος, μικρού αποτυπώματος για εγκατάσταση σε μηχανικά γεμάτες χοάνες, όπως χωνί ενδιάμεσης αποθήκευσης ή χάρτες ζύγισης.

Η σκόνη διαχωρίζεται από τη ροή αέρα από ένα στοιχείο φίλτρου POLYPLEAT ή σακούλας και πέφτει πίσω στη χοάνη μετά από ένα ενσωματωμένο σύστημα αυτόματου καθαρισμού με αντίστροφη ροή αέρα μέσα στο κάλυμμα προστασίας από τις καιρικές συνθήκες έχει αφαιρέσει τα σωματίδια σκόνης από τα στοιχεία φίλτρου.

Περισσότερα »

Βιομηχανικοί δονητές και υποβοηθήματα ροής

Εξωτερικοί ηλεκτρικοί δονητές

Η σειρά MVE είναι κατάλληλη για όλα τα είδη συσκευών δόνησης.

MVE

Οι motovibrators έρχονται με μονοφασικό, δέντρο ή DC κινητήρα με πιστοποίηση ATEX ExII3D και ETL, Class II, Division 2 για εφαρμογή παρουσία δυνητικά εύφλεκτων σκονών σε επικίνδυνα περιβάλλοντα.

Οι εξωτερικοί ηλεκτρικοί κινητήρες MVE αποτελούνται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα που στεγάζεται σε ένα ανθεκτικό κέλυφος από σκυρόδεμα σχεδιασμένο από FMEA, με εκκεντρικά βάρη τοποθετημένα και στα δύο άκρα άξονα.

Οι εξωτερικοί ηλεκτρικοί κινητήρες MVE μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βοηθητικά μέσα ροής, σε χοάνες ή σιλό για τη βελτίωση της απόρριψης υλικού ή ως κινήσεις σε δονούμενες μηχανές για διάφορους σκοπούς, όπως μεταφορά, διαλογή, ταξινόμηση μεγέθους ή συμπίεση σε διάφορες βιομηχανίες.

Όταν ενεργοποιείται το MVE, παρέχεται μια ημιτονοειδής φυγοκεντρική δύναμη με περιστροφή των εκκεντρικών βαρών. Με ένα μόνο MVE τοποθετημένο σε ένα δονούμενο μηχάνημα παρέχεται μια περιστροφική δύναμη με αποτέλεσμα κυκλική κίνηση της μηχανής. Δύο MVE αντίθετα περιστρεφόμενοι που τοποθετούνται παράλληλα στο ίδιο μηχάνημα παρέχουν μια γραμμική δύναμη που οδηγεί σε γραμμική κίνηση του μηχανήματος. Η απαίτηση κυκλικής ή γραμμικής κίνησης εξαρτάται από την εφαρμογή.

Περισσότερα »


Περιστροφικοί δονητές τύπου αεροστροβίλου

Σύμφωνα με το ATEX EX II 2DG cT (x), η σειρά OT είναι κατάλληλη για εκρηκτικά περιβάλλοντα.

OT

Η λειτουργία σιωπά σε πίεση εργασίας που κυμαίνεται από 2 έως 6 bar (29 ~ 87 psi) και θερμοκρασία εργασίας μέχρι 120 ° C (250 ° F).

Με τους δονητές Rotary Turbine της σειράς OT, οι δονήσεις παράγονται από έναν στρόβιλο εξοπλισμένο με εκκεντρικά βάρη.

Ο τύπος OT παράγει δονήσεις πολύ χαμηλού εύρους και υψηλής συχνότητας. Υψηλότερη ταχύτητα απ 'ότι με περιστρεφόμενους δονητές τύπου κυλινδρικού τύπου κάνει το OT έναν εξοπλισμό υψηλής απόδοσης.

Λόγω της ταξινόμησής του, ο τύπος OT είναι κατάλληλος για γραμμές, συμπιέσεις, ξυλότυπους, καθώς και για τη ροή υλικού σε αγωγούς. Η παραγόμενη δύναμη είναι μεγαλύτερη από εκείνη του τύπου μπάλας, ενώ ο θόρυβος λειτουργίας είναι χαμηλότερος.

Οι δονητές στροβίλων σειράς OT, που κατασκευάζονται από ασημί-γκρι περίβλημα αλουμινίου με μαύρο κάλυμμα, διατίθενται σε δώδεκα διαφορετικά μεγέθη.

Περισσότερα »


Πνευματικά σφυριά μονής κρούσης

Ιδιαίτερα κατάλληλο για τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων κώνων ή χοανών. η διάτρηση του τοίχου δεν απαιτείται.

PS

Τα πνευματικά σφύρα MARTSHOCK PS Single Impact παράγουν κύμα κρούσης που παράγεται από μία μόνο κρούση από ένα εσωτερικό έμβολο στη μεταλλική βάση που συγκολλάται πάνω στον τοίχο. Αυτή η δράση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εάν η εν λόγω σκόνη τείνει να συσκευάζεται υπό πίεση ή να κολλάει στον τοίχο. Επιπλέον, το MARTSHOCK PS είναι μια αποτελεσματική λύση κατά των προβλημάτων γεφύρωσης ή αρουραίων.

Το MARTSHOCK PS με ένα μόνο αντίκτυπο Πνευματικά σφύρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων κώνων ή χοανών από τότε που δεν απαιτείται το τρύπημα του τοίχου.

Η λειτουργία πρέπει να είναι διακοπτόμενη σε πίεση που κυμαίνεται από 3 έως 6 bar (44 ~ 87 psi).

Κατά την λειτουργία πολλαπλών σφυριών, τα άτομα που βρίσκονται στο κάτω μέρος πρέπει να ενεργοποιούνται πρώτα, κινούνται προοδευτικά προς τα πάνω σε τακτά χρονικά διαστήματα με τα υπόλοιπα.

Ο robust σχεδιασμός του MARTSHOCK PS είναι κατάλληλος για εξωτερική χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Τα εξωτερικά μέρη του σώματος κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα POM.

Το MARTSHOCK PS παρέχεται με μια πλάκα τοποθέτησης, η οποία πρέπει να συγκολληθεί στον τοίχο ή το τοίχωμα, καθώς και μια αλυσίδα ασφαλείας που αποτρέπει τυχαία πτώση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή της συντήρησης.

Για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της αγοράς, το MARTSHOCK PS διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Περισσότερα »


Αεριστές δόνησης (vibro-aerators)

Ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην τεχνολογία αερισμού, με εξαιρετική ευελιξία σε διάφορα πούδρα.

VB range

Η μοναδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Tramontana® UNIDIRECTIONAL AIR FLOW περιλαμβάνεται στη σειρά 2014 VB. Η VBS Quick Flow ("S" για εφαρμογή στην SILOS) έχει αναθεωρηθεί πλήρως για να ικανοποιήσει τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

Μαζί με μια ποικιλία υλικών από μεμβράνες, ο νέος σχεδιασμός έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση των Vibro-Aerators της OLI. Ένα σημαντικό βήμα προόδου στην τεχνολογία αερισμού, η σειρά VB ικανοποιεί σχεδόν όλες τις απαιτήσεις του χρήστη όσον αφορά την ευελιξία κατά τη χρήση για διάφορα κονιώδη υλικά, την προστασία του περιβάλλοντος και της θερμοκρασίας. Η μείωση της πίεσης λειτουργίας και η μειωμένη κατανάλωση αέρα είναι τα κύρια οφέλη.

Ένα εξωτερικό κιτ τοποθέτησης καθιστά την σειρά VB εναλλάξιμη με τα μαξιλάρια αερισμού που χρησιμοποιούνται συνήθως σε κινητές μονάδες δοσομέτρησης.

Η σειρά Mini-VB, για εσωτερική και εξωτερική συναρμολόγηση, ολοκληρώνει αυτή τη σειρά προϊόντων.

Το VBT Quick Flow ("Τ" για την εφαρμογή ρυμουλκούμενου) ολοκληρώνει την γκάμα ως καινοτόμο λύση για τα ρυμουλκούμενα δεξαμενόπλοια.

Η όλη γραμμή VBT είναι συμβατή με τα τρόφιμα και με UL94. Αυτοί οι αεριστήρες είναι κατασκευασμένοι από υψηλής τεχνολογίας πολυμερές κατάλληλο για περιβαλλοντικές συνθήκες που κυμαίνονται από εξαιρετικά ζεστό έως εξαιρετικά κρύο.

Τα εργαστήρια και η επιτόπια δοκιμή έχουν αποδείξει την υψηλή αποδοτικότητα όσον αφορά τη μείωση του χρόνου εκφόρτωσης των δεξαμενόπλοιων περίπου 20%, ανάλογα με τον τύπο της σκόνης.

Το VBT Quick Flow είναι εντελώς εναλλάξιμο με άλλες συσκευές αερισμού που υπάρχουν επί του παρόντος στην αγορά.

Περισσότερα »

Όλα τα σχετικά προϊόντα